| 70 ustu alanlar buraya | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
world bronze
| Konu: 70 ustu alanlar buraya C.tesi Ocak 17, 2009 12:29 pm | |
| arkadaslar idare puan saydiranlarin kadrosunu iptal etmeyerek yeni bir dava surecinin yolunu acmistir | |
|
| |
gelirci
| Konu: Geri: 70 ustu alanlar buraya C.tesi Ocak 17, 2009 12:38 pm | |
| ARKADAŞLAR İPTAL ETMESİNLER TABİKİ. çÜNKÜ BU ARKADAŞLARIN BİR SUÇU YOK İDREDEN KAYNAKLANIYOR. aYRICA HUKUKENDE İPTAL FALAN EDEMEZLER. bU KONUDA AÇACAĞIMIZ DAVALARIDA MALESEF İDRECİLER KENDİ ŞAHISLARINA AÇILMIŞ GİBİ DAVRANIYOR VE SINAV AÇMIYORLAR. ASLINDA İDARİ DAVALAR KONUYA AÇILIR KİŞİLER DAVAYI KAZANIRSA HUKUKA AYKIRI BİRİŞLEM YOK OLDUĞU İÇİN DEVLET KAZANIR. İDARE KAZANIR. HUKUK DEVLETİ OLUNUR AMA BİZİM İDRECİLER SANKİ KENDİ ŞAHISLARINA DAVA AÇILMIŞ GİBİ ALGILIYOR! | |
|
| |
world bronze
| Konu: Geri: 70 ustu alanlar buraya C.tesi Ocak 17, 2009 12:55 pm | |
| - gelirci demiş ki:
- ARKADAŞLAR İPTAL ETMESİNLER TABİKİ. çÜNKÜ BU ARKADAŞLARIN BİR SUÇU YOK İDREDEN KAYNAKLANIYOR. aYRICA HUKUKENDE İPTAL FALAN EDEMEZLER. bU KONUDA AÇACAĞIMIZ DAVALARIDA MALESEF İDRECİLER KENDİ ŞAHISLARINA AÇILMIŞ GİBİ DAVRANIYOR VE SINAV AÇMIYORLAR. ASLINDA İDARİ DAVALAR KONUYA AÇILIR KİŞİLER DAVAYI KAZANIRSA HUKUKA AYKIRI BİRİŞLEM YOK OLDUĞU İÇİN DEVLET KAZANIR. İDARE KAZANIR. HUKUK DEVLETİ OLUNUR AMA BİZİM İDRECİLER SANKİ KENDİ ŞAHISLARINA DAVA AÇILMIŞ GİBİ ALGILIYOR!
diger sitelerde defalarca yazdik bir islemin hak sayilabilmesi icin kendi sartlariyla birlikte hukuki sartlarininda gerceklesmesi gerekir idarenin puan saydirarak atadigi arkadaslarin hukuki sartlari olusmamistir bu nedenle iptal edilebilir | |
|
| |
world bronze
| Konu: Geri: 70 ustu alanlar buraya C.tesi Ocak 17, 2009 12:57 pm | |
| gelirci arkadasim siz 2007 sinavina girdinizmi | |
|
| |
gelirci
| Konu: Geri: 70 ustu alanlar buraya C.tesi Ocak 17, 2009 1:16 pm | |
| EVET 2006-80 VE 2007-76 AMA YAZDIKLARIMIN PUANIMLA BİR İLGİSİ YOK | |
|
| |
world bronze
| Konu: Geri: 70 ustu alanlar buraya C.tesi Ocak 17, 2009 1:23 pm | |
| arkadasim o acidan sormadim
simdide sen ve benim gibilerin yani 70 gecmis kisilerin hukuk mucadelesi baslamistir
idare puan saydiranlari iptal etmedigi icin bize hak dogmustur | |
|
| |
gelirci
| Konu: Geri: 70 ustu alanlar buraya C.tesi Ocak 17, 2009 1:29 pm | |
| BENCE ÖYLEBİRŞEY YOK. GÖRÜŞÜNE SAYGI DUYUYORUM. BANA KALIRSA İDREYİ RAHAT BIRAKALIM SINAV AÇSIN NASIL OLSA KAZANIRIZ.bEN PUAN SAYDIRMADIM KENDİ TECİHİM AMA İKİNCİ SINAVDA BAŞARILI OLAMADIM YANİ SIRALAMAYA GİREMEDİM. ZATEN PUAN SAYDIRMA SAÇMA BİR ŞEYDİ. BİRİNCİ SINAVLA İKİNCİ SINAV AYNI DEĞİLDİ. BANA GÖRE İKİNCİ SINAV DAHA ZORDU.1- PUAN SYDIRMA DOLAYISIYLA ATANAMAYAN ARKADAŞLARIN HAKKI TESLİM EDİLDİ.2-PUAN SAYDIRIP TAMALARI YAPILAN ARKADAŞLARDA DA İDAREDEN KAYNAKLANDI ARKADAŞLARIN SUÇU DEĞİL. ONLARADA HAYIRLI OLSUN. 3- BENCE BU İŞ KAPANDI İNŞALLAH DAHA FAZLA ORTALIK KARIŞMAZ VE SINAV AÇILIR. | |
|
| |
world bronze
| Konu: Geri: 70 ustu alanlar buraya C.tesi Ocak 17, 2009 1:33 pm | |
| - gelirci demiş ki:
- BENCE ÖYLEBİRŞEY YOK. GÖRÜŞÜNE SAYGI DUYUYORUM. BANA KALIRSA İDREYİ RAHAT BIRAKALIM SINAV AÇSIN NASIL OLSA KAZANIRIZ.bEN PUAN SAYDIRMADIM KENDİ TECİHİM AMA İKİNCİ SINAVDA BAŞARILI OLAMADIM YANİ SIRALAMAYA GİREMEDİM. ZATEN PUAN SAYDIRMA SAÇMA BİR ŞEYDİ. BİRİNCİ SINAVLA İKİNCİ SINAV AYNI DEĞİLDİ. BANA GÖRE İKİNCİ SINAV DAHA ZORDU.1- PUAN SYDIRMA DOLAYISIYLA ATANAMAYAN ARKADAŞLARIN HAKKI TESLİM EDİLDİ.2-PUAN SAYDIRIP TAMALARI YAPILAN ARKADAŞLARDA DA İDAREDEN KAYNAKLANDI ARKADAŞLARIN SUÇU DEĞİL. ONLARADA HAYIRLI OLSUN. 3- BENCE BU İŞ KAPANDI İNŞALLAH DAHA FAZLA ORTALIK KARIŞMAZ VE SINAV AÇILIR.
puan saydirip atanamayan arkadaslarin hakki nasil teslim edildi bilgin varsa paylasalim | |
|
| |
kamikazekenan
| Konu: Geri: 70 ustu alanlar buraya Paz Ocak 18, 2009 2:43 pm | |
| Arkadaşlar bazı arkadaşlarımız sınav bir an önce açılsın diyor. Bence sınav daha açılmadan hepimiz bir olup 70 üstü alanların atamaları için ne gerekiyorsa yapalım. | |
|
| |
world bronze
| Konu: Geri: 70 ustu alanlar buraya Paz Ocak 18, 2009 2:51 pm | |
| | |
|
| |
mefe
| Konu: Geri: 70 ustu alanlar buraya Paz Ocak 18, 2009 5:51 pm | |
| idare liste yayınlamamakla yine hata yapıyor.bizler nerden bilecez kac kişi atadılar atamaları dairelere fakslıyorlar | |
|
| |
mefe
| Konu: Geri: 70 ustu alanlar buraya Paz Ocak 18, 2009 5:57 pm | |
| en son kac puanla ve sicille atama yapmışlar haberi olan varmı | |
|
| |
world bronze
| Konu: Geri: 70 ustu alanlar buraya Paz Ocak 18, 2009 7:44 pm | |
| - mefe demiş ki:
- en son kac puanla ve sicille atama yapmışlar haberi olan varmı
merak etme ben sana yarın öğrenırım ok? | |
|
| |
gökay
| Konu: Geri: 70 ustu alanlar buraya Ptsi Ocak 26, 2009 1:52 pm | |
| - gelirci demiş ki:
- BENCE ÖYLEBİRŞEY YOK. GÖRÜŞÜNE SAYGI DUYUYORUM. BANA KALIRSA İDREYİ RAHAT BIRAKALIM SINAV AÇSIN NASIL OLSA KAZANIRIZ.bEN PUAN SAYDIRMADIM KENDİ TECİHİM AMA İKİNCİ SINAVDA BAŞARILI OLAMADIM YANİ SIRALAMAYA GİREMEDİM. ZATEN PUAN SAYDIRMA SAÇMA BİR ŞEYDİ. BİRİNCİ SINAVLA İKİNCİ SINAV AYNI DEĞİLDİ. BANA GÖRE İKİNCİ SINAV DAHA ZORDU.1- PUAN SYDIRMA DOLAYISIYLA ATANAMAYAN ARKADAŞLARIN HAKKI TESLİM EDİLDİ.2-PUAN SAYDIRIP TAMALARI YAPILAN ARKADAŞLARDA DA İDAREDEN KAYNAKLANDI ARKADAŞLARIN SUÇU DEĞİL. ONLARADA HAYIRLI OLSUN. 3- BENCE BU İŞ KAPANDI İNŞALLAH DAHA FAZLA ORTALIK KARIŞMAZ VE SINAV AÇILIR.
arkadaşım sen zannediyor musun gib bir sonraki sınavda bu davaların hesabını sormayacak o yüzden neden sınav sınav diyorsun bak her iki sınavıda yaşamış birisin ilk sınavla ikinci sınav aynı ağırlıkta mıydı gib isterse hiç kimse 70 geçemeyecek bir sınavda yapar o yüzden şimdiki hakkımızı sonuna kadar elde etmeye çalışalım çünkü 3. sınavda bu şansımızda kalmayabilir | |
|
| |
world bronze
| Konu: Geri: 70 ustu alanlar buraya Ptsi Ocak 26, 2009 2:03 pm | |
| gokay gib zaten 2. sinavi kimse 70 i gecemesin diye zor bir sinav olarak yapti ama bizlerin cok calisacagini hesaba katmamisti sonuc yanlis hesap bagdattan(mahkemelerden) doner | |
|
| |
gökay
| Konu: Geri: 70 ustu alanlar buraya Ptsi Ocak 26, 2009 2:06 pm | |
| inşallah arkadaşım inşallah | |
|
| |
| 70 ustu alanlar buraya | |
|