| puan saydirip atanamayan arkadaslar | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
world bronze
| Konu: puan saydirip atanamayan arkadaslar C.tesi Ocak 17, 2009 1:28 pm | |
| arkadaslar siz puan saydirdiniz ama atanamadiniz yeni durum karsisinda en buyuk haksizlik size yapilmistir idare sizin atmanizi yapmazsa sizin dava acarak hakkinizi aramaniz gerek | |
|
| |
gelirci
| Konu: Geri: puan saydirip atanamayan arkadaslar C.tesi Ocak 17, 2009 1:42 pm | |
| SEVGİLİ ARDAŞIM LÜTFEN İYİBİR HUKUKÇUDAN (İDARİ DAVALARDAN ANLAYAN BİR HUKUKÇU) DESTEK AL. ORTADA HAKKI TESLİM EDİLMEYEN KALMADIĞI GİBİ İDARE PUAN SAYDIRARAK FAZLADAN 602 KİŞİ DAHA ALDI. BENCE SONUÇ ÇIKMAYACAK DAVALARLA İDAREYİ OYALAMAYALIM VE YENİ SINAV AÇSINLAR ZATEN HEPİMİZ HAZIRIZ. ÇOĞUMUZ 70 PUANI ZATEN GEÇEBİLİYORUZ. DİKKAT EDERSEN İL SINAV 83 TE İKİNCİ SINAV 77 LERDE KALDI BİDAHA AÇILIRSA ZATEN 70 LERDE KALIR. ATANAN SAYISI 5600 CİVARINDA OLDUĞUNA GÖRE ATANABİLECEK SAYISI 5000 CİVARINDA BİZE YAPACAKLARI KIYAK 5000 KADROLUK BİR SINAV VEYA ADAM GİBİ2500LÜK İKİ SINAV. LÜTFEN ŞU MAHKEME İŞLERİNİ BIRAKALIM ARTIK. DEDİĞİM GİBİ ORTADA TESLİM EDİLMEYEN BİRHAK KALMADI. FAZLASIYLA OLDU. TESLİM EDİLECEK TEK HAK ARTIK YENİ SINAVIN AÇILMASIDIR. 2010 YILININ MAYIS AYINDAN SONRA SINAV AÇAMAZLAR. ZAMAN DARALIYOR. BIRAKALIM SINAV AÇSINLAR. YADA ENERJİMİZİ SINAV AÇILMASI YÖNÜNDE KULLANALIM. | |
|
| |
world bronze
| Konu: Geri: puan saydirip atanamayan arkadaslar C.tesi Ocak 17, 2009 1:49 pm | |
| - gelirci demiş ki:
- SEVGİLİ ARDAŞIM LÜTFEN İYİBİR HUKUKÇUDAN (İDARİ DAVALARDAN ANLAYAN BİR HUKUKÇU) DESTEK AL. ORTADA HAKKI TESLİM EDİLMEYEN KALMADIĞI GİBİ İDARE PUAN SAYDIRARAK FAZLADAN 602 KİŞİ DAHA ALDI. BENCE SONUÇ ÇIKMAYACAK DAVALARLA İDAREYİ OYALAMAYALIM VE YENİ SINAV AÇSINLAR ZATEN HEPİMİZ HAZIRIZ. ÇOĞUMUZ 70 PUANI ZATEN GEÇEBİLİYORUZ. DİKKAT EDERSEN İL SINAV 83 TE İKİNCİ SINAV 77 LERDE KALDI BİDAHA AÇILIRSA ZATEN 70 LERDE KALIR. ATANAN SAYISI 5600 CİVARINDA OLDUĞUNA GÖRE ATANABİLECEK SAYISI 5000 CİVARINDA BİZE YAPACAKLARI KIYAK 5000 KADROLUK BİR SINAV VEYA ADAM GİBİ2500LÜK İKİ SINAV. LÜTFEN ŞU MAHKEME İŞLERİNİ BIRAKALIM ARTIK. DEDİĞİM GİBİ ORTADA TESLİM EDİLMEYEN BİRHAK KALMADI. FAZLASIYLA OLDU. TESLİM EDİLECEK TEK HAK ARTIK YENİ SINAVIN AÇILMASIDIR. 2010 YILININ MAYIS AYINDAN SONRA SINAV AÇAMAZLAR. ZAMAN DARALIYOR. BIRAKALIM SINAV AÇSINLAR. YADA ENERJİMİZİ SINAV AÇILMASI YÖNÜNDE KULLANALIM.
sayin arkadasim idare puan saydirip atanamayan arkadaslar icin ne yapti ? birsey yaptida bizmi bilmiyoruz ? sen idarenin onlarin hakkini teslim ettigini soyluyorsun ne yapmislar bizede soylermisin | |
|
| |
gelirci
| Konu: Geri: puan saydirip atanamayan arkadaslar C.tesi Ocak 17, 2009 2:02 pm | |
| ARKADAŞIM PUAN SAYDIRMA ZATEN SAÇMA SAPAN BİRŞEYDİ. PUAN SAYDIRMIŞ SIRALAMAYA GİREMEMİŞ YADA BENİM GİBİ PUAN SAYDIRMAMIŞ İKİNCİ SINAVDA SIRALAMAYA GİREMEMİŞ. NEFARKI VAR BU İKİ OLAYIN. YANİ ŞİMDİ 80 PUANI SAYDIRMAMIŞ BİRDAHA ÇALIŞMIŞ AMA BAŞARISIZ OLANA SENİN HAKKIN YOK 79 PUANI SAYDIRMIŞ YANGELİP YATMIŞ ATANAMAMIŞ SENİN HAKKINDIMI DİYECEĞİZ. BENCE İKİSİNİNDE BİR HAKKI YOK. GÖNÜL İSTERKİ HERKEZ ATANSIN. AMA BU İŞİNDE BİR PROSÜDÜRÜ VAR. İDARE NE YAPACAK YANİ SIRALAMAYA GİREMEYENE. BİR HATADIR OLDU AMA HUKUK SAYESİNDE HAK YERİNİ BULDU. ŞİMDİ BİZE DÜŞEN HUKUKLA, İDARENİN YAPTIĞI HATADAN FAYDALANARAK BİRŞEYLER SAHİP OLMAYA ÇALIŞMAK DEĞİL. ZATEN HUKUKTA MÜSADE ETMEZ. ENERJİMİZİ SINAV AÇILMASI VE OYURUP DERS ÇALIŞM YÖNÜNDE KULLANALIM. PUAN SAYDIRIP TA ATANAMAYAN ARKADAŞLARDA DURUMUN FARKINDADIR UMARIM. BOŞ İŞLERLE İDAREYİ BİZLERE KARŞI OLUMSUZ ETKİLEMEZLER. ARKADAŞLAR SONUÇ ÇIKMAYACAK DAVALARA İDARENİN TUTUMU KONUSUNU LÜTFEN DİKKATE ALALIM. BUBGÜN GÜZEL BİRGÜN ARKADAŞLARIMIZIN HAKKI TESLİM EDİLDİ. GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜNELİM VE TEKRAR SÖYLÜYORUM ENERJİMİZİ SINAV AÇILMASI VE DERS ÇALIŞMAYA VERELİM. SENDİKALAR DAN DESTEK ALALIM SINAVIN AÇILMASI İÇİN | |
|
| |
world bronze
| Konu: Geri: puan saydirip atanamayan arkadaslar C.tesi Ocak 17, 2009 3:00 pm | |
| sayın gelirci
bak arkadasım ben puan saydırıp atanamayanlardan değilim ama dairemizde bir arkadaşımız bu durumda sonuç olarak bu arkadasımız sürekli avukatıyla irtibat halinde sana söyleyeceğim tek birsey var ben davaya devam etmesem bile (bunu düsünmüyorum) o devam edecek ve dolayısıyla senın sürekli istediğin sınavın açılması mümkün olmayacak.
ikincisi ise insanlar idarenin tutumundan korksalardı su an bu duruma gelinmezdi
üçüncüsü ise puan saydırıp atanan la puan saydırıp atanamayan hukuki açıdan eşit duruma gelmistir birini atayıp ben hata yaptm oldu diğerine ise hatamı düzelttim seni almayacam diyemezsin ANAYASANIN EŞİTLİK İLKESİNE AYKIRIDIR | |
|
| |
gelirci
| Konu: Geri: puan saydirip atanamayan arkadaslar C.tesi Ocak 17, 2009 3:18 pm | |
| neyse herşey gönlünce olsun. ama sınavın açılmasını birtek benmi istiyorum sence yada hangisi sence çözüm | |
|
| |
gelirci
| Konu: Geri: puan saydirip atanamayan arkadaslar C.tesi Ocak 17, 2009 3:21 pm | |
| birde şunu sorayım puan saydırmayıp 80 gibi puanlar neolacak. | |
|
| |
world bronze
| Konu: Geri: puan saydirip atanamayan arkadaslar C.tesi Ocak 17, 2009 3:25 pm | |
| - gelirci demiş ki:
- neyse herşey gönlünce olsun. ama sınavın açılmasını birtek benmi istiyorum sence yada hangisi sence çözüm
ARKADASIM idare diğer kurumların yaptığı gibi barajı aşanlara kadroyu vererek çalışma barışını sağlaya bilir eğer bunu yapmazsa her zaman bir huzursuzluk ve hukuksuzluk olacak ve insanlar davalara devam edecektir benim isteğim ise idarenin hiç kimseye haksızlık yapmaması | |
|
| |
world bronze
| Konu: Geri: puan saydirip atanamayan arkadaslar C.tesi Ocak 17, 2009 3:29 pm | |
| - gelirci demiş ki:
- birde şunu sorayım puan saydırmayıp 80 gibi puanlar neolacak.
bu sorunun cevabı basit arkadasım puan saydırıp atanan arkadaslar su anda açıktan atanmış durumdadırlar sende idareden bu uygulamanın kendinede uygulanmasını talep edebilirsin vermezse hukuka aykırı davranmış olur | |
|
| |
gelirci
| Konu: Geri: puan saydirip atanamayan arkadaslar C.tesi Ocak 17, 2009 3:32 pm | |
| olmazya neyse inşallah olur diyelim. davaları açın hakkımz olmayanı alalım. burada aslında bütün suç idarenin. koskoca gelir idaresi sanki hiç sınav yapmamış. biz yeniyiz falan demesinler gelirler genel müdürlüğünün mirasına kondular. sınavı eline yüzüne bulaştıran deneyimsiz denetleyici yöneticilerle bukadar olur. Maliye Bakanlığı bünyesine katılsalarda kurtulsak. | |
|
| |
world bronze
| Konu: Geri: puan saydirip atanamayan arkadaslar C.tesi Ocak 17, 2009 4:43 pm | |
| - gelirci demiş ki:
- olmazya neyse inşallah olur diyelim. davaları açın hakkımz olmayanı alalım. burada aslında bütün suç idarenin. koskoca gelir idaresi sanki hiç sınav yapmamış. biz yeniyiz falan demesinler gelirler genel müdürlüğünün mirasına kondular. sınavı eline yüzüne bulaştıran deneyimsiz denetleyici yöneticilerle bukadar olur. Maliye Bakanlığı bünyesine katılsalarda kurtulsak.
sayın arkadasım biz hakkımız olmayanı alalım demiyoruz hatta idare islemleri hukuka göre yapsaydı bunlar olmazdı. ve arkadasım idare gene hukuka göre islem yapmadı yani hata yaparak kadro verdiği 605 kisilik kadroyu iptal etmeden( puan saydıran arkadaslarımızın sucu yok tamamıyla idarenin suçu) yeniden 605 kisilik kadroyu danıstay kararına göre ( yani kendi isteyerek yada lutuf yaparak degil) atadı . biz ise eger kadrolara atama yapılacaksa ilk önce biz sınava girenlere sırasıyla verilmeli (yani açıktan atamayla baskalarına verilmemeli) diyoruz | |
|
| |
| puan saydirip atanamayan arkadaslar | |
|