Gelirciyize Hoşgeldiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gelirciyize Hoşgeldiniz

Sitemize Hoşgeldiniz

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA

3 posters
YazarMesaj
gelirci

FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA Empty
MesajKonu: FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA   FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA Icon_minitimePtsi Ocak 19, 2009 6:20 pm

SINAVIN USUL VE ESALARI YAYINLANDIĞINDA YÖNETMELİK HÜKÜMLERİNE AYKIRI OLDUĞU (PUAN SAYDIRMADAN DOLAYI) GEREKÇESİ İLE DAVA AÇAN VE SINAVA GİRMEYEN BİR AKADAŞ DAVAYI KAZANMIŞ. DANIŞTAYDAN DA OKEYLENİRSE(BENİM ANLADIĞIM) 2007 SINAVI YENİ ATAMALARDA DAHİL TÜM SONUÇLARI İLE ŞPTAL VE YENİDEN SINAV AÇILACAKMIŞ
gelirci

MesajKonu: TEYİT   FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA Icon_minitimeÇarş. Ocak 21, 2009 12:58 am

SEVGİLİ WORLD BRONZE HABER İÇİN TEYİT İSTEMİŞTEMİŞSİN DİĞER SİTEDE. ANCAK BEN DİĞER SİTEYE ÜYE DEĞİLİM VE YAZAMADIM. BURADAN TAKİP EDERSEN ARKADAŞTAN ANKARA İDARE MAH. KARARINI ALABİLİRSEM BURAYA ATARIM. ANCAK ŞUAN DANIŞTAY İDARİ DAVA DİRELERİNDE OLDUĞUNU BİLİYORUM. İDARENİN SIR GİBİ SAKLADIĞI VE SINAV İÇİNDE SONUÇLANMASINI BEKLEDİĞİ KARAR BU. YOKSA DİĞER DAVALARDAN BİRŞEY ÇIKMAYACAĞINI BAL GİBİ BİLİYORLAR.ZATEN BUKADAR BASKI VARKEN MB. BAKANI BİLE BU OLYIN BİRAN ÖNCE ÇÖZÜLMESİNİ İSTEDİĞİ BİR DÖNEMDE SESSİZ KALMAZLARDI. SINAV TARİHİNİ AÇIKLARLARDI. ŞU AN BÜTÜN BÜTÜN DAİRELERDEKİ GERGİNLİK VE PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜNÜN FARKINDALAR.SİZİN SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ 70 ÜSTÜ ALANLARIN DAVALARINI BEKLESELER ZATEN 2010 MAYISINA YETİŞMEZ VE YENİDEN YAPILNMA HEDEFİNE ULAŞILAMAZ.
DURUM BÖYLE KALSA YANİ 5000 CİVARI UZMAN, 70 ÜSTÜ ALANLAR ZATEN KAZANAMAZLAR (BUNDAN ATANMALARINI İSTEMEDİĞİM ANLAMI ÇIKMASIN CANI GÖNÜLDEN İSTERİM VE BENDE AYNI DURUMDAYIM) SINAVDA AÇILMAZSA İŞTE ESAS KARMAŞA BAŞLAR. AYNI İŞİ YAPAN FARKLI MAAŞ ALANLAR, %80 Nİ HEDEFİ KALMAMIŞ MAAŞI İYİ YATIŞA VE ÇEVRESİYLE SÜRTÜŞMEYE GİRMİŞ UZMANLAR VE UZMANLAR YAPSIN DİYEN KÜSKÜN MEMURLAR TOPLULUĞU OLAN BİR TEŞKİLAT. BİZİM TEŞKİLAT OLARAK BİR SÜRÜ İŞİMİZ GÜCÜMÜZ VE ÜLKEMİZ İÇİN YÜKLENDİĞİMİZ ÖNEMLİBİR FONKSİYONUMUZ VAR. BİR AN ÖNCE BU İŞ TATLIYA BAĞLANIP İŞİMİZE BAKMAMIZ GEREKİR. BU TEŞKİLATTA ADAM GİBİ SINAV YAPACAK BİR SÜRÜ ÜSTAD VAR. BÜTÜN KURUMLARIN ÜSTDÜZEY İŞLERİNİ YÜRÜTÜYORLARDA ÜLKE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLUYOLARDA KENDİ TEŞKİLATLARINI YÖNETMEKTEN ACİZLERMİ. KISA ZAMANDA ÖYLE YADA BÖYLE AMA ADALETLİ VE GİB E YAKIŞIR ŞEKİLDE ÇÖZÜLECEKTİR. BİRAZ SABIR.
world bronze

world bronze

MesajKonu: Geri: FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA   FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA Icon_minitimePerş. Ocak 22, 2009 1:51 pm

TESEKKURLER ARKADASIM HABERLERINI BEKLIYORUM Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
gökay

gökay

MesajKonu: Geri: FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA   FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 12:33 pm

world bronze demiş ki:
TESEKKURLER ARKADASIM HABERLERINI BEKLIYORUM Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
bana neden daha önce haber vermediniz hepinizi kaybedeceğim haber alamayacağım diye endişelendim
gökay

gökay

MesajKonu: Geri: FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA   FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 12:48 pm

gökay demiş ki:
world bronze demiş ki:
bana neden daha önce haber vermediniz hepinizi kaybedeceğim haber alamayacağım diye endişelendim
arkadaşlar lütfen dava açmayan kalmasın lütfen sonrasında yani şimdilerde beklemekten başka çaremiz yok ancak bu güne kadar gerek hukuk açısından gerek bizim teşkilatta personelci olarak çalışan yetkililerden aldığım bilgiye göre kısa sürede olmasada eninde sonunda atanacağımızı söylüyorlar buda bana ümit veriyor
diğer yandan da çalışma şevkimiz kalmadı ama ufak ufak kanunlara bakmakta yarar var çünkü hazır bildiklerimizide unutmamak adına.
GİB eğer bir çıkış yol bulabilirse ki şu sıralar hummalı bir şekilde o yolu arıyorlar bizi ekarte edebilirler(temenni tabi etmiyorum ama burası böyle bir ülke oldu...)
world bronze

world bronze

MesajKonu: Geri: FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA   FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 12:58 pm

ARKADASIM gib ne yapacagini sasirmis durunda tek cozum 70 i gecenleri atamak

sinava gelince davalari cozmeden sinavin acilmasi cok zor

( ayrica komando ozel mesaji almadi sanirim sende ozel msj yazabilirmisin ? )
gökay

gökay

MesajKonu: Geri: FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA   FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 1:00 pm

world bronze demiş ki:
ARKADASIM gib ne yapacagini sasirmis durunda tek cozum 70 i gecenleri atamak

( ayrica komando ozel mesaji almadi sanirim sende ozel msj yazabilirmisin ? )
tabiiki ama komando benim yazdıklarımı yanlış anlamış beni beyzadelerle yandaş olduğumu düşünüyor... denerim
gökay

gökay

MesajKonu: Geri: FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA   FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 1:04 pm

[quote=\"gökay\"][quote=\"world bronze\"]ARKADASIM gib ne yapacagini sasirmis durunda tek cozum 70 i gecenleri atamak

( ayrica komando ozel mesaji almadi sanirim sende ozel msj yazabilirmisin ? )[/quote]
tabiiki ama komando benim yazdıklarımı yanlış anlamış beni beyzadelerle yandaş olduğumu düşünüyor... denerim[/quote]
ayrıca sınav davalar sonuçlanmadan açılmayacağını biliyorum çokda eminim
zaten imkanı olsaydı çoktan açarlardı ama biz tedbirli olalım diye yazmıştım

yaşasın derdimi anlayanlarla beraberim

En son gökay tarafından Ptsi Ocak 26, 2009 1:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
world bronze

world bronze

MesajKonu: Geri: FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA   FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 1:06 pm

haklisin uzman olursak o bilgiler isimize yarar
gökay

gökay

MesajKonu: Geri: FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA   FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA Icon_minitimePtsi Ocak 26, 2009 1:07 pm

world bronze demiş ki:
haklisin uzman olursak o bilgiler isimize yarar
Laughing Laughing

FLAŞ HABER 2007 SINAVI TÜM SONUÇLARI İLE İPTAL AŞAMASINDA
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-