Gelirciyize Hoşgeldiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gelirciyize Hoşgeldiniz

Sitemize Hoşgeldiniz

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

gelirciyiz biz kapandı mı

+2
world bronze
mefe
6 posters
YazarMesaj
mefe

gelirciyiz biz  kapandı mı Empty
MesajKonu: gelirciyiz biz kapandı mı   gelirciyiz biz  kapandı mı Icon_minitimePerş. Ocak 15, 2009 10:10 pm

arkadaşlar bizim siteye ne oldu ki
yeni adresi herkes biliyor mu
world bronze

world bronze

MesajKonu: Geri: gelirciyiz biz kapandı mı   gelirciyiz biz  kapandı mı Icon_minitimeCuma Ocak 16, 2009 2:56 pm

slm ben tesadufen bu siteye ulastim gelirciyiz biz kapandimi?
gece

MesajKonu: Geri: gelirciyiz biz kapandı mı   gelirciyiz biz  kapandı mı Icon_minitimeCuma Ocak 16, 2009 3:34 pm

bazen böyle kayboluyor...düzelir merak etmeyin.....
world bronze

world bronze

MesajKonu: Geri: gelirciyiz biz kapandı mı   gelirciyiz biz  kapandı mı Icon_minitimeCuma Ocak 16, 2009 4:33 pm

diger arkadaslari bu siteden haberi varmi yada nasil haberleri olacak?
seronino

MesajKonu: Geri: gelirciyiz biz kapandı mı   gelirciyiz biz  kapandı mı Icon_minitimeCuma Ocak 16, 2009 6:29 pm

anladığım kadarı ile bu siteden kimsenin haberi yok ilk ben kayıt oldum sanırım hiç mesaj yoktu şimdi birer ikişer gelen olmuş
seronino

MesajKonu: Geri: gelirciyiz biz kapandı mı   gelirciyiz biz  kapandı mı Icon_minitimeCuma Ocak 16, 2009 6:30 pm

tabiki duyan duymayanlara duyuracak öyle herkesin haberi olacak yoksa bilen pek kimse yok
seronino

MesajKonu: Geri: gelirciyiz biz kapandı mı   gelirciyiz biz  kapandı mı Icon_minitimeCuma Ocak 16, 2009 6:30 pm

bu forum sayfası eskidende vardı fakat üyesi yoktu
world bronze

world bronze

MesajKonu: Geri: gelirciyiz biz kapandı mı   gelirciyiz biz  kapandı mı Icon_minitimeCuma Ocak 16, 2009 6:34 pm

seronino demiş ki:
bu forum sayfası eskidende vardı fakat üyesi yoktu

iyde arkadasim diger siteye ne oldu?
ALP421976

MesajKonu: Geri: gelirciyiz biz kapandı mı   gelirciyiz biz  kapandı mı Icon_minitimeCuma Ocak 16, 2009 11:26 pm

nerde olmuş atamalar
Aslı

MesajKonu: Geri: gelirciyiz biz kapandı mı   gelirciyiz biz  kapandı mı Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 12:04 am

Atama filan yok
seronino

MesajKonu: Geri: gelirciyiz biz kapandı mı   gelirciyiz biz  kapandı mı Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 7:56 am

diğer site şu anda kapalı neden niçin nasıl bilen yok ben tesadüfen buldum bu siteyi üye oldum ve fırsat buldukça yazıyorum bilen bilmeyenlere duyursun derim diğer site küstü yada küstürdük veya rahatsız olanlar kapattırdı bilmiyorum
seronino

MesajKonu: Geri: gelirciyiz biz kapandı mı   gelirciyiz biz  kapandı mı Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 7:59 am

herhangi bir yerde bir atama duyumu almadım sadece amirlerden bazı arkadaşlara listede olduğu konusunda sözlü söylem var onu duydum ama başka bir şey duymadım sabırlı olun arkadaşlar herşey düzelir elbetteki bir sonuca varacak gelir uzmanlığı sorunu elbet bizlerde bir haber alacağız ama yazılı almadıkça inanmayın yazınız elinize gelsin öyle gerçek olduğuna inanın üzgünüm biz gelirciyiz herşeye hemen inanmayız ispat gerekli
seronino

MesajKonu: Geri: gelirciyiz biz kapandı mı   gelirciyiz biz  kapandı mı Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 8:01 am

gününüz aydın ömrünüz güzel olsun gelirci arkadaşlarım sabırlı olun hayat güzel hayatınızda güzel olan şeylere bakın çocuğunuz varsa ilginizi ona verin sevin hayatı
seronino

MesajKonu: Geri: gelirciyiz biz kapandı mı   gelirciyiz biz  kapandı mı Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 8:03 am

sıkmayın güzel canınızı hayat çoook güzel tadını çıkarın aza kanaat getirin azla yetinip mutlu olmaya çalışın bende çoook oldum dimi bu hayat pahalılığında olsun bunları yazmak bile iyi geldi bana doping oldu umarım birileri anlar beni
seronino

MesajKonu: Geri: gelirciyiz biz kapandı mı   gelirciyiz biz  kapandı mı Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 8:05 am

hoşçakalın ben çıkıyorum bir haber alan olursa yazarsa sevinirim
world bronze

world bronze

MesajKonu: Geri: gelirciyiz biz kapandı mı   gelirciyiz biz  kapandı mı Icon_minitimeC.tesi Ocak 17, 2009 11:48 am

ARKADASLAR ATAMA YAZILARI DAIRELERE ULASTI

gelirciyiz biz kapandı mı
1 sayfadaki 1 sayfası